Waterdichtheidsklassen horloges

De waterdichtheid van horloges wordt aangeduid met de termen ATM (atmosfeer), Bar (luchtdruk) of meter.

Read more →

Garmin

Het ultieme sport horloge dat ook zeer goed casual gedragen kan worden. Met de Garmin kan je je sportprestaties goed bijhouden en jezelf uitdagen voor een nieuw hardloop of fietsrecord. Met de ingebouwde GPS ben je ook nooit meer de weg kwijt. De Fenix 6 heeft zelfs al alle kaarten van Europa voorgeladen in het horloge staan. De Venue heeft een prachtig helder amoled display. De Venue en de Fenix modellen hebben ook nog eens contactloos betalen. Echt een zeer veelzijdig horloge dus. Laat je in onze winkel nog meer vertellen over dit prachtige merk.

Read more →

De nieuwe Fénix 6 van Garmin

De Fenix 6 van Garmin is de nieuwste generatie ultieme outdoor GPS smartwatch. Ontwikkeld op basis van de behoeften en prestaties van atleten en outdoor-avonturiers. De Fénix 6 Serie is voor hen die grenzen verleggen en verwachtingen bijstellen. De stijlvolle Fénix 6 is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen. Deze robuuste Smartwatches zijn uitgerust met verbeterde hartslagmeting op de pols, Pulse Ox, outdoor navigatiesensoren, ingebouwde activiteitenprofielen, een nieuwe powermanagement functie, prestatiemetingen, contactloos betalen, smartphone meldingen en nog veel meer. Het model is geoptimaliseerd voor outdoor activiteiten en heeft een always-on display die zelfs in het felle zonlicht duidelijk afleesbaar is.
De Fénix 6S heeft een 1,2″ display, de Fénix 6 heeft een 1,3″ display en de Fénix 6X heeft een 1,4 ” display. De modellen zijn er in een Pro uitvoering of Sapphire uitvoering. Dit verschil zit hem in het glas waarbij Sapphire het hardste glas heeft. De Fénix 6 heeft voorgeladen topo kaarten van Europa en alle skikaarten! Super voor een gave skitocht. ( hij houdt ook nog airtime bij, voor de echte daredevils ) De Fénix 6 is er al vanaf €599,99 tot €1149,99 ( deze is geheel titanium en met solar ).

Read more →