Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.
Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Retouren - online gekocht

Retouren - online gekocht

Je kunt je online bestelling zonder opgave van reden retour sturen binnen de 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Je hebt vanaf ontvangst 14 dagen de tijd om ongebruikte sieraden of horloges zonder opgave van reden retour te sturen. 

Wil je jouw online aankoop retourneren?

Bij voorkeur ontvangen wij de retouren in de originele verzendverpakking, waarin wij het naar jou hebben gestuurd. Heb jij de originele verzendverpakking niet meer, of is deze niet geschikt? Stuur het product in een deugdelijke verpakking naar ons terug. Het product mag slechts in die mate geopend zijn om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Het product mag niet gedragen of beschadigd zijn.

Retour adres:
Van der Zwart Jewelz
Hoofdstraat 6
2202 GD Noordwijk
tel: 071-3611575
Noordwijk@vdzwart-jewelz.nl

Voeg bij de retourzending de originele factuur. Dit zorgt voor een vlottere verwerking. De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Heb je vragen over het retourneren van je product? Neem contact met ons op via e-mail of Facebook. Wij doen ons uiterste best om je binnen 24 uur te antwoorden.

Voor een aankoop in 1 van onze fysieke winkels geldt een omruilgarantie van 14 dagen maar geen geld retour. Wel kan je een tegoedbon ontvangen en deze later besteden. Er zit geen einddatum aan deze tegoedbon.

 

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer te koop