Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.
Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Reparaties

Reparaties in ons eigen atelier.

Alle sieraden reparaties en kleine horloge reparaties verzorgen wij zelf in ons eigen atelier. Het atelier is compleet uitgerust zodat wij alles in huis kunnen verzorgen voor je dierbare sieraad. Of het nu een reparatie, ring op maat of een geheel nieuw ontwerp is, wij kunnen ervoor zorgen.

Hoelang duurt een reparatie?

Wij streven er naar om binnen 2 weken jouw dierbare sieraad weer gereed te hebben. Uiteraard zijn wij soms ook afhankelijk van derden voor bijvoorbeeld een levering van een steen. 

Horloges kunnen wel eens iets langer duren. In onze eigen werkplaats hebben wij de meeste horloges binnen 2 a 3 weken gereed. Als een horloge onverhoopt toch naar een merk leverancier gestuurd moet worden, gaat het zeker langer duren. Wij proberen een zo goed mogelijke indicatie te geven van de levertijd. Je krijgt van ons een mailtje of telefoontje als het horloge weer gereed is.

 

Prijsopgave
Bij het inleveren van een reparatie proberen wij direct een prijs te noemen. Mocht het zo zijn dat wij een prijsopgave moeten doen dan zullen wij je bellen of mailen met de prijsopgave. Deze kan je dan akkoord geven ( of niet ) Mocht een prijsopgave niet doorgaan dan rekenen wij €10,- onderzoekskosten. Alle reparaties onder de €25,- worden zonder prijsopgave standaard uitgevoerd

Garantie
Heb je een horloge of sieraad bij ons gekocht dan kan het defect binnen de garantie vallen. Wij zullen dit zelf bepalen in de winkel en bespreken. 
Is het horloge of sieraad niet bij ons gekocht dan zullen wij de normale reparatiekosten in rekening brengen. Voor garantie moet je altijd terug naar de winkel waar je hem hebt gekocht.

Heb je vragen over een reparatie of garantie? Neem dan contact op via de mail of telefoon.

Tijdens de (gedeeltelijke) Loockdown, kan je bij ons zonder afspraak de hele dag je reparatie afgeven/ophalen of een batterijwissel laten uitvoeren. Hiervoor hebben wij een aparte balie.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer te koop