Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.
Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Disclaimer

De informatie op de website van Van der Zwart Jewelz (www.vdzwart-jewelz.nl) wordt u aangeboden onder voorbehoud van de hierna genoemde beperkingen. Het intellectueel eigendom van de website berust bij Van der Zwart Jewelz en het is niet toegestaan om teksten, fotomateriaal of andere materialen van de website te kopiëren, verspreiden of hergebruiken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Van der Zwart Jewelz.

Wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen op onze website, maar fouten zijn niet uitgesloten. Daarom kunnen er geen rechten worden ontleend aan prijzen of informatie op de website van Van der Zwart Jewelz.

Van der Zwart Jewelz aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onvolledige of onjuiste informatie op deze website. Wij behouden ons het recht voor om de informatie op de website op elk moment te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de informatie op websites waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen in deze disclaimer worden op deze pagina gepubliceerd.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer te koop