Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.
Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Verguld

De trend van nu is Gold Plated oftewel vergulde sieraden.
Je ziet het veel voorbij komen in onze trendy sieradenmerken zoals bijvoorbeeld Karma, Zinzi, My Imenso, Sparkling Jewels en IXXXI.
Wat gold plated sieraden zo leuk aantrekkelijk maakt, is dat het wel de looks heeft van een gouden sieraad, maar qua prijs juist een stuk aantrekkelijker is.
 
Wat is verguld of verguld nou precies?
Gold plated of vergulde sieraden zijn vervolgens een zilver of staal sieraad wat een badje heeft gekregen van vloeibaar goud, door verschillende processen wat het sieraad eerst moet ondergaan zich zo een naadloos oppervlak om je sieraad wat het mooie gouden uitstraling geeft. Het bovenstaande goud bestaat uit 14K of 18K goud.
 
Wat is het verschil tussen verguld en goud?
Zoals eerder beschreven heeft het sieraad een dun oppervlak 14K of 18K goud. Hoe lang het sieraad mooi blijft ligt geheel aan hoe vaak het sieraad gedragen wordt, de dikte van het oppervlak goud maar ook de zuurgraad van de huid speelt een grote rol hierin. Het bedekte goud zal op den duur zijn hoe dan ook eraf slijten en dan zal het sieraad weer opnieuw verguld worden.
Echt goud heeft geen zilveren of stalen binnenkern en zal daarom ook niet kunnen kleuren
 
Tips om je vergulde of vergulde sieraad zo lang mogelijk netjes te houden.
• Gebruik je sieraad niet met douchen, stoffen en slapen (een sieraad is immers een luxe product)
• Gebruik geen parfum, haarlak, bodylotion ed. Op uw sieraad.
• Het sieraad kan je netjes maken met een zachte (niet geïmpregneerde) doek.
Bewaar je sieraden niet in de badkamer of andere zichtbare ruimtes.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer te koop