Reserveer nu je winkelbezoek in Katwijk & Noordwijk

Wil je een shopmoment in onze winkel reserveren? Dat kan vanaf nu bij onze winkels in Noordwijk & Katwijk.

Hier zijn echter wel een paar regels aan verbonden.

  • De afspraak is voor klanten die een shop moment in de winkel willen, om een nieuw horloge of sieraad kunnen passen/aanschaffen.
  • Tijdens het winkelbezoek heeft de klant een mondkapje op. Wij dragen zelf ook een mondkapje of een goedgekeurd gelaatsscherm.
  • De afspraak is voor 1 klant. Een klant kan uit max 2 personen, uit 1 huishouden, bestaan.
  • Deze afspraak is niet bedoeld voor het inleveren/ophalen van een reparatie of batterijwissel. Je hoeft hier dus geen afspraak voor te maken. Wij hebben een aparte balie die gedurende de hele dag open is.

Het winkel bezoek
Tijdens het winkelbezoek word je geholpen door één van onze enthousiaste medewerkers.
Voor het shop moment reserveren wij 30 min. per klant. Op deze manier kunnen wij zoveel mogelijk mensen de kans geven om te shoppen bij ons.

Langer shoppen?
Dit is ook zeker mogelijk. Je kan dan eenvoudig 2 tijdsloten van 30 min. aanklikken.

Reparaties, batterijen & bestellingen afhalen
Een afspraak maken voor reparaties en batterijen is niet nodig. Je kan hiervoor gewoon langskomen. Wij hebben hiervoor een aparte balie. Voor het afhalen van bestellingen maak je hier een afspraak.

Gaatjes schieten.
Wij gaan vanaf 17 januari ook weer gaatjes schieten. In de winkel in Katwijk schieten wij op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. In de winkel in Noordwijk schieten wij dagelijks.
Op dit moment kan je met 2 personen (bijv. moeder en kind) komen. Let op! 2 personen mag, zolang ze maar uit 1 huishouden komen.