Reserveer nu je winkelbezoek in Katwijk & Noordwijk

Wil je een shopmoment in onze winkel reserveren? Dat kan vanaf nu bij onze winkels in Noordwijk & Katwijk.

Hier zijn echter wel een paar regels aan verbonden.

  • De afspraak is voor klanten die een shop moment in de winkel willen, om een nieuw horloge of sieraad kunnen passen/aanschaffen.
  • De afspraak dient min. 4 uur van te voren gemaakt te worden.
  • Tijdens het winkelbezoek heeft de klant een mondkapje op. Wij dragen zelf ook een mondkapje of een goedgekeurd gelaatsscherm.
  • Deze afspraak is niet bedoeld voor het inleveren van een reparatie of batterijwissel. Dit kan bij ons gedurende de hele dag. Wij hebben hiervoor een aparte balie.
  • De afspraak is voor 1 klant. Een klant kan uit max 2 personen, uit 1 huishouden bestaan.

Het winkel bezoek
Tijdens het winkelbezoek word je geholpen door één van onze enthousiaste medewerkers.
Voor het shop moment reserveren wij 30 min. per klant. Op deze manier kunnen wij zoveel mogelijk mensen de kans geven om te shoppen bij ons.

Langer shoppen?
Dit ook zeker mogelijk. Je kan dan eenvoudig 2 tijdsloten van 30 min. aanklikken.

Reparaties, batterijen & bestellingen afhalen
Een afspraak maken voor reparaties en batterijen is niet nodig. Je kan hiervoor gewoon langskomen. Wij hebben hiervoor een aparte balie. Voor het afhalen van bestellingen maak je hier een afspraak.

Gaatjes schieten.
Wij gaan vanaf 3 maart ook weer gaatjes schieten. In de winkel in Katwijk schieten wij op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. In de winkel in Noordwijk schieten wij dagelijks.
Op dit moment kan je met 2 personen (bijv. moeder en kind) komen. Let op! 2 personen mag, zolang ze maar uit 1 huishouden komen.