Nieuws

Extra band cadeau bij een Kane horloge

Tijdens deze feestdagen hebben wij een leuke actie van Kane.Iedereen die een horloge van Kane koopt bij ons, mag een extra horlogeband uitkiezen. Deze zijn  makkelijk te verwisselen door het handige pushpin systeem. Deze actie loopt t/m 1 januari 2020.

De nieuwe Fénix 6 van Garmin

De Fenix 6 van Garmin is de nieuwste generatie ultieme outdoor GPS smartwatch. Ontwikkeld op basis van de behoeften en prestaties van atleten en outdoor-avonturiers. De Fénix 6 Serie is voor hen die grenzen verleggen en verwachtingen bijstellen. De stijlvolle Fénix 6 is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen. Deze robuuste Smartwatches zijn uitgerust met verbeterde hartslagmeting op de pols, Pulse Ox, outdoor navigatiesensoren, ingebouwde activiteitenprofielen, een nieuwe powermanagement functie, prestatiemetingen, contactloos betalen, smartphone meldingen en nog veel meer. Het model is geoptimaliseerd voor outdoor activiteiten en heeft een always-on display die zelfs in het felle zonlicht duidelijk afleesbaar is.De Fénix 6S heeft een 1,2″ display, de Fénix 6 heeft een 1,3″ display en de Fénix 6X heeft een 1,4 ” display. De modellen zijn er in een Pro uitvoering of Sapphire uitvoering. Dit verschil zit hem in het glas waarbij Sapphire het hardste glas heeft. De Fénix 6 heeft voorgeladen topo kaarten van Europa en alle skikaarten! Super voor een gave skitocht. ( hij houdt ook nog airtime bij, voor de echte daredevils ) De Fénix 6 is er al vanaf €599,99 tot €1149,99 ( deze is geheel titanium en met solar ) 

Vintage look met BUDDHA

Vintage look van de nieuwe Gun Metal armbanden en ringen van Buddha to Buddha. Het zwarte rhodium dat op de zilveren sieraden zit kan uiteraard slijten. Door dat slijten krijgt de armband een coole vintage look. Het metaal gaat ‘leven’. Hier zie je duidelijk wat je kunt verwachten bij het dragen van deze nieuwe serie.

Nieuw! Gun Metal Silver

Gun Metal Silver van BUDDHA to BUDDHA is het nieuwe zilver! Het is gematteerd zilver dat daarna een speciaal zwart rhodium laag heeft verkregen. Een stoere uitstraling die alleen nog maar cooler wordt tijdens het dragen. De laag zal licht slijten waardoor er een bijzondere vintage look zal ontstaan. Het is net als een spijkerbroek die tijdens het dragen en wassen steeds valer zal worden. Heef gaaf!! Gun Metal Silver is nu verkrijgbaar in de armbanden van BEN en de JULIUS. De BEN heeft ook ringen in deze serie en alsof dat nog niet genoeg is ook met een 18 karaats gouden logo of sluiting.

Giftset Boccia

Er zijn diverse giftsets van Boccia. Zo hebben wij een set van een armband met bijpassend collier of een horloge met een armband. Zolang de voorraad strekt.